Ga jij meestal met de auto naar het werk? En wil je vaker naar je werk fietsen? Meld je dan aan via een collega-fietser (je buddy). Dan kun je de komende 5 maanden geld verdienen voor iedere dag dat je naar het werk fietst. De hoogte van de beloning is afhankelijk van je woon-werkafstand. De totale beloning kan flink oplopen, tot honderden euro’s in 5 maanden!

Fiets je al naar het werk en wil je hiervoor ook beloond worden? Zorg dan dat je 1 tot 4 collega’s vindt die nu met de auto naar het werk komen en ga hen motiveren om naar het werk te fietsen. Jij bent dan de buddy. Per deelnemer verdien je 1 euro per dag. Dat kan dus flink oplopen!

Aanmelden kan alleen als jouw bedrijf mee doet. Dat kun je checken in de lijst met Deelnemende bedrijven.

 • Staat jouw bedrijf er WEL bij?
  Dan zoek je, als fietsende collega, een collega-automobilist die aan de fietsactie wil meedoen. Daarna meld je je samen aan voor de fietsactie Fietsmaatjes 2017 via het digitale aanmeldformulier. Je kunt later nog meer collega’s aanmelden. Eén buddy kan maximaal 4 deelnemers aan zich verbinden. Wacht niet te lang, want we starten al op maandag 4 december.
 • Staat jouw bedrijf er NIET bij?
  Vul dan onderstaande gegevens in en druk op de knop “Verstuur naar mijn werkgever”. De werkgever krijgt dan jouw bericht en kan zich aanmelden. Over een paar dagen bellen wij eventueel je werkgever om te vragen om aan Fietsmaatjes mee te doen. Doet jouw bedrijf mee, dan sturen wij jou een link om je aan te melden.

 

 • Jouw gegevens

 • Info over je werkgever

 • De mail die we namens jou naar je werkgever versturen

 • Goedendag,

  Graag wil ik meedoen met de fietsactie Fietsmaatjes die op maandag 4 december start. De fietsactie is voor medewerkers die bij een Twents bedrijf werken en duurt 5 maanden. Je kan er honderden euro’s mee verdienen.
  Zo’n beloning is goed voor mijn portemonnee. Bovendien is fietsen gezond en je wordt er fitter door.
  Voorwaarde is wel dat de werkgever zich aanmeldt. Het kost ons bedrijf niets.

  Deelname is heel eenvoudig. Je:
  1. meldt ons bedrijf aan
  2. communiceert de fietsactie intern (Twente Mobiel helpt je hierbij)
  3. keurt de aanmeldingen van mij en mijn collega’s goed

  Dat is alles. Je doet me een groot plezier als je nu ons bedrijf aanmeldt.

  AANMELDEN

  Het kan zijn dat Twente Mobiel je de komende dagen belt over deze fietsactie.
  Meer informatie
  ---
  Ruimte voor jouw persoonlijke toevoeging:

  Groeten,
  Jouw naam