“Hallo, ik ben Tim en ik heb een geweldige actie voor je. Fietsmaatjes! Met Fietsmaatjes kun je fietsen naar je werk én daar geld mee verdienen. Gezond, groen en goed voor je portemonnee!”

Ga jij meestal met de auto naar het werk? En wil je vaker naar je werk fietsen? Dan kun je het komende half jaar geld verdienen voor iedere dag dat je naar het werk fietst. De hoogte van de beloning is afhankelijk van je woon-werkafstand. De totale beloning kan flink oplopen, soms tot wel € 400 in zes maanden!

Ga jij al met de fiets naar het werk? En wil je daar ook wel geld mee verdienen verdienen? Dan is dit de uitgelezen kans! Meld je aan en stimuleer je collega’s om geregeld naar het werk te fietsen. Iedere keer als één van je teamleden naar het werk fietst, krijg jij € 1. Dus ga je samen inschrijven, moedig je fietsmaatjes aan om te gaan fietsen en … kassa!

 

Nieuws

Hoe doe je mee?

Aanmelden kan alleen als jouw bedrijf mee doet. Dat kun je checken bij de lijst met Deelnemende bedrijven.  Staat jouw werkgever erbij? Dan zoek je, als fietsende collega, een collega-automobilist die aan de fietsactie wil meedoen.

Daarna meld je je samen aan voor de fietsactie Fietsmaatjes 2017 via het digitale aanmeldformulier dat je via je werkgever krijgt. Je kunt later nog meer collega’s laten aanmelden. Eén buddy kan maximaal 4 deelnemers aan zich verbinden.

Wacht niet te lang, want de inschrijfperiode duurt maar 3 weken. Kijk op de lijst met Deelnemende bedrijven wat jouw deadline is en bij wie je het aanmeldformulier kunt opvragen.

Wat is jouw doel?

Wat is jouw doel om mee te doen aan Fietsmaatjes? Je gezondheid, het milieu of je portemonnee? Of schenk je jouw beloning aan een goed doel? Dat kan namelijk ook, want Fietsmaatjes werkt samen met vijf goede doelen in Twente.

De vijf goede doelen van Fietsmaatjes 2017 zijn:
Twentse Wens Ambulance
Landschap Overijssel
Stichting Manege het Roessingh
Ieder kind doet mee
Vereniging Paardrijden Gehandicapten Oost

Je kunt je hele beloning laten overmaken, of een deel van je beloning. Je kunt ook meerdere doelen kiezen. Pas aan het einde van de fietsactie vragen we je om te kiezen, dus je kunt er nog even over nadenken. Hoe dan ook, wij zorgen wij dat het op de goede plek terecht komt!

Deelnemende bedrijvenVeel gestelde vragenContact