“Hallo, ik ben Tim en ik heb een geweldige actie voor je. Fietsmaatjes! Met Fietsmaatjes kun je fietsen naar je werk én daar geld mee verdienen. Gezond, groen en goed voor je portemonnee!”

Fietsmaatjes vol – 5.000 medewerkers doen mee!

Wat een resultaat! Binnen 2 maanden fietsen maar liefst 5.000 medewerkers in heel Overijssel regelmatig naar het werk. Mijn collega’s en ik zijn ontzettend trots op hoe zoveel mensen vaker kiezen voor groener, gezonder en goedkoper te reizen, en daarmee ook nog eens bij te dragen aan een betere bereikbaarheid in de regio.

De mogelijkheid om aan te melden is dus gesloten. Maar omdat uit de vorige actie bleek dat een klein percentage door onvoorziene omstandigheden niet meer mee kon doen, hebben we dit jaar voor deelnemers een wachtlijst gemaakt. Als er iemand afvalt komt en een plaats vrij voor een ander om alsnog in te stromen tot en met 30 september. Zo krijgen zoveel mogelijk automobilisten die op de fiets willen stappen, de kans om alsnog mee te doen! Voorwaarde is wel dat je aansluit bij een bestaande buddy in je organisatie.

De wachtlijst is enkel voor deelnemende bedrijven en inschrijven is alleen mogelijk via een bestaande buddy. Heb je interesse om in de toekomst mee te doen aan Fietsmaatjes? Meld je dan hier aan, dan houd ik je op de hoogte!

De resultaten tot nu toe mogen er ook zijn:

  • Er zijn nu 5.000 deelnemende medewerkers
  •  Verhouding buddy – deelnemer is 1 : 2,5 (dus gemiddeld 2,5 deelnemers per buddy)
  •  De deelnemers hebben nu al 779.000 km gefietst
  • 40 deelnemers hebben al meer dan 1000 kilometer gefietst. Eén deelnemer gaat met 1622 kilometer al mooi richting de 2000 kilometer.

Zet jezelf op de wachtlijst

  • (Enkel mogelijk d.m.v. bestaande buddy)
  • (Al deelnemend bedrijf)