Binnenkort gaan we weer van start!

Fietsmaatjes 2019 gaat op 3 juni van start. Speciaal voor medewerkers die in Overijssel werken (met uitzondering van Deventer) organiseren Twente Mobiel en Slimme en Duurzame Mobiliteit regio Zwolle deze geweldige fietsactie. Met Fietsmaatjes kun je fietsen naar je werk én daarmee geld verdienen. Gezond, groen en goed voor je portemonnee. Op 6 mei start de inschrijving voor deze fantastische actie! Houd dus deze website, Facebook en Twitter in de gaten! Wacht niet te lang, want er kunnen maar maximaal 4.000 mensen meedoen.

Ga jij meestal met de auto naar het werk? En wil je vaker naar je werk fietsen? Dan kun je het komende half jaar geld verdienen voor iedere dag dat je naar het werk fietst. De hoogte van de beloning is afhankelijk van je woon-werkafstand en het aantal dagen dat je naar het werk hebt gefietst. De totale beloning kan flink oplopen, soms tot wel € 400 in zes maanden!

Ga jij met de fiets naar het werk? En wil je ook wel aan de fietsactie verdienen? Dan is dit je uitgelezen kans! Meld je, samen met 1 tot 4 automobilisten aan, en stimuleer je collega’s om naar het werk te fietsen. Je bent dus de buddy voor je teamgenoten. Iedere keer als je teamlid naar het werk fietst, krijg jij € 1 per fietsende collega! Dus: meld jezelf en minimaal 1 collega-automobilist aan, moedig je Fietsmaatje(s) aan om te gaan fietsen en … kassa! 

Een bewezen succes!

Met de vorige editie Fietsmaatjes hadden we in Twente een prachtig resultaat behaald! 1.800 Twentenaren fietsten in 5 maanden 1,6 miljoen kilometer. Dat is 40 x de wereld rond!
Ruim 90% gaf aan tevreden te zijn over de actie en te blijven fietsen naar het werk! Het uiteindelijke resultaat is dat er ruim 1.000 auto’s minder in de spits reden. Daar gaan we dit jaar natuurlijk overheen, toch?