“Hallo, ik ben Tim en ik heb een geweldige actie voor je. Fietsmaatjes! Met Fietsmaatjes kun je fietsen naar je werk én daar geld mee verdienen. Gezond, groen en goed voor je portemonnee!”

Ga jij (minimaal 3 dagen) met de fiets naar het werk? En wil je daar ook wel geld mee verdienen? Dan is dit jouw kans! Meld je aan en stimuleer je collega’s die nu meestal met de auto naar het werk komen om te gaan fietsen. Iedere keer als één van jouw teamleden namelijk naar het werk fietst, krijg jij € 1. Dus ga je samen inschrijven, moedig je Fietsmaatjes aan om te gaan fietsen en … kassa!

Ga jij meestal met de auto naar het werk? En wil je vaker naar je werk fietsen? Dan kun je het komende half jaar geld verdienen! Voor iedere dag dat je naar het werk fietst, krijg je een leuk geldbedrag. Hoeveel is afhankelijk van je woon-werkafstand. De totale beloning kan flink oplopen, wel tot honderden euro’s in zes maanden!

Hoe doe je mee?

Aanmelden kan alleen als jouw bedrijf meedoet. En als deze gevestigd is in Overijssel. Daarna meld je je met minimaal 1 collega (automobilist) aan via het digitale aanmeldformulier dat je via je werkgever krijgt. Je kunt later nog meer collega’s, tot een maximum van 4, aanmelden voor Fietsmaatjes.

Let op! Fietsmaatjes heeft een limiet van maximaal 4.000 medewerkers die mee kunnen doen. Mis deze kans niet.

Vertel je werkgever over Fietsmaatjes

 • Jouw gegevens

 • Info over je werkgever

 • De mail die we namens jou naar je werkgever versturen

 • Hallo,

  Graag wil ik meedoen met de fietsactie Fietsmaatjes die op 3 juni 2019 start. De fietsactie is voor medewerkers die bij bedrijven in Overijssel werken en duurt 6 maanden. Je kan er honderden euro’s mee verdienen!
  Zo’n beloning is natuurlijk heel fijn voor mijn portemonnee. Bovendien is fietsen gezond en je wordt er fitter door.
  Voorwaarde is wel dat de werkgever zich aanmeldt. Het kost ons bedrijf helemaal niets, want het is een actie die georganiseerd wordt door provincie Overijssel. De inschrijfperiode voor werkgevers is tot eind juni en er kunnen maar maximaal 4.000 werknemers aan meedoen. Een mooie kans die ik natuurlijk niet wil missen!

  Deelname is heel eenvoudig. Je:
  1. meldt ons bedrijf aan
  2. communiceert de fietsactie intern (Je krijgt hier hulp bij)
  3. keurt de aanmeldingen van mij en mijn collega’s goed

  Dat is alles. Je doet mij - en vast ook mijn collega's - een groot plezier als je ons bedrijf snel aanmeldt.

  AANMELDEN

  Het kan zijn dat je binnenkort gebeld wordt over deze fietsactie.
  Meer informatie voor bedrijven in Twente
  Meer informatie voor bedrijven in West Overijssel
  ---
  Ruimte voor jouw persoonlijke toevoeging:

  Groeten,
  Jouw naam